Jouw Natuur ~ OldsCool
 

Welkom! Wat fijn dat je een kijkje neemt op de website van OldsCool. 


OldsCool staat voor:  Individuele coaching trajecten, rust, verbondenheid en groepsbegeleiding  in en met de natuur. Binnen de facetten van OldsCool zijn verschillende producten die ik je kan aanbieden. Het uitgangspunt van elk product is de natuur. Niet alleen de fysieke natuur maar ook jouw eigen emotionele natuur. De basis van elk bestaan. Waar jij je misschien wel vaker bent afgeweken dan je misschien lief is. 

De producten die ik je aanbied zijn Way of Living, Flora Workshops, Theekransjes en OldsCool Remedy. Neem je tijd om even rond te kijken op mijn website. Voor een actueel aanbod voor evenementen klik hier. Voor een persoonlijk gesprek ben je vrij om het contact formulier in te vullen

Mocht je meer van mij persoonlijk willen weten neem dan een kijkje bij mijn Blog.

Tot snel Liefs Danielle...


  
Waarom OldsCool?

Mijn naam is Daniëlle Solleveld. En ben de bedenker, oprichter en Visionist van OldsCool. 

 Als Kind voelde ik mij vaak anders dan de mensen die ik kende. Ik ging, zoals velen, mee in de massa. Tot dag de dag kwam dat ik dit niet meer kon. Ik was 20 en Burn-Out.  Door deze Burn-out kreeg ik de kans om naar mijzelf te kijken. En ging eindelijk begrijpen waarom ik bepaalde dingen deed en voelde. Hooggevoelig en Hoog sensitief is wie ik ben.   

Ik merkte dat ik in mijn werk hierdoor makkelijker contact maakte met mensen. Toch liep ik leeg en kon niet meer functioneren.  Nadat ik de keuze had gemaakt om ontslag te nemen viel er een last van mijn schouders, Ik kon mij eindelijk weer bewegen. Deze beweging bracht mij in een werkveld waar ik de liefde, en passie mocht en kon gebruiken.  Deze transformatie was nodig om OldsCool te laten ontstaan. Want wie kan je als geen ander mensen trainen die in hetzelfde proces zitten, als waar ik in zat? 
 Way of Living 

Speciaal voor jou heb ik mijn project, Way of Living gecreëerd. Dit project geeft jouw 6 tot 8 individuele gesprekken waar ik je ga begeleiden hoe je meer rust kan creëren in je leven. Welke struikel blokken kom jij tegen, waar kan je vernieuwing aanbrengen en hoe kan je in je toekomst  deze rust blijven behouden.

Way of Living is voor meisjes en vrouwen vanaf 10  jaar en ouder. Je leert de verbinding met je eigen natuur aan te gaan en te leren van je eigen grenzen. De natuur is voor mij een belangrijke instrument en ik zal dit op verschillende manieren toepassen. Dit kan zijn door, beweging in de natuur, planten en kruiden gebruiken voor een metafoor, gebruik van de werking op fysiek en emotioneel vlak.